Wat is herbalife?

Herbalife nutrition is een bedrijf dat voedingsproducten verkoopt. Herbalife is voornamelijk gefocust op gewichtsverlies, sport, ontbijten en hoe je gezond oud word. Herbalife produceert zijn producten in momenteel meer dan 90 landen. Het bedrijf is sinds de jaren 90 actief in de Benelux. Het is ook mogelijk om een persoonlijke coach in te huren, met een coach kom je sneller bij jouw doel, zij hebben al jaren ervaring en weten waar ze op moeten letten en hoe ze een goed schema voor jou moeten maken. Je kan ook een herbalife nutrition member worden.

Wat biedt herbalife?

Herbalife richt zich voornamelijk op voeding en huid. Door de specialisten die er werken is de kans groter dat je snel je doel behaald. Ze helpen je om op een gezonde manier je streefgewicht te bereiken zonder dat je te weinig eet en te veel gaat sporten. Als je dit blijft doen kan dit schadelijk zijn voor je gezondheid. Herbalife heeft ook huidspecialisten, deze mensen helpen jou om je huid goed te verzorgen, dit gaat ook gecombineerd met een gezonde voeding. Als je het druk hebt lijkt dit allemaal nog moeilijker, gezond koken, sporten, maar wil je jouw doel behalen dan moet je gemotiveerd blijven. De coaches kunnen je ook helpen met gemotiveerd blijven.

Herbalife member worden

Nadat je de producten hebt uitgeprobeerd is het mogelijk om member te worden, als je dit zelf wilt en tevreden bent over de producten. Als member heb je een leuke bijverdienste en kan je je eigen uren bepalen als zelfstandige baas en mensen helpen met hun voeding en gezondheidsdoelen. Als member kan je de producten nog steeds blijven gebruiken en krijg je ook nog eens 25% korting. De korting kan oplopen tot 50% afhankelijk van de tijd die jij erin steekt. Het inschrijven kan je via de site, maar kan ook in overleg met je coach, zij kunnen je ook verder helpen en meer informatie geven.

Posted by Hermanus

Geef een antwoord