Theorie in één dag halen, lukt het jou?

Je hebt twee soorten mensen. De mensen die hun rijbewijs binnen tien lessen op zak hebben en de mensen die er jaren over doen en met faalangst achter het stuur kruipen. Alsof de praktijk niet moeilijk genoeg kan zijn, heb je ook nog theorie. Voor de een fluitje van een cent, voor de ander wekenlang bikkelen. Wat als je daar nu in ieder geval vanaf bent? Haal je theorie binnen een dag.

Dagcursus theorie auto en motor

Geen beren op de weg zien? Doe een dagcursus theorie en haal je theorie gelijk! Zo heb je grote kans om je theorie in een keer netjes te halen. Een dagje je kennis bijspijkeren en oefenen en binnen de kortste keren kan jij veilig de weg op. Klinkt mooi toch? Heb je interesse in een dagcursus theorie ga dan op zoek op het internet naar een cursus naar jouw wensen.

Hoe gaat het in z’n werk?

Jij kiest je datum en een geschikte locatie uit en plant de cursus in. Je wordt automatisch ingeschreven bij het CBR. De hele ochtend en middag krijg je examengericht les en oefen je volop. Stap voor stap bereid je je voor, zodat je het examen straks vol zelfvertrouwen ingaat. Als je alles onder knie hebt, ga je naar het CBR theorie-examen. Vanaf de dag dat je je theorie binnen hebt, mag je starten aan je praktijk examen. Genoeg tijd om lekker rond te rijden dus. Dan alleen nog het praktijkexamen en binnen de kortste keren toer jij heel de wereld over in je mooie auto. Ben jij klaar voor een 100% slagingskans? Ga dan voor de dagcursus.

Iedereen slaagt binnen een dag

Heb je last van faalangst, concentratieproblemen of ADHD? Geen paniek. Iedereen die bereid is hard te werken en zich lekker inzet, wordt uitstekend geholpen om binnen dezelfde dag nog het theorie-examen te halen. Je kunt in groepen of lekker individueel les krijgen, voor iedereen wat wils dus. Snel geleerd, snel gehaald: zo heb jij je theorie in de pocket.

Posted by Hermanus

Geef een antwoord