Testing bots zijn noodzakelijk bij de ontwikkeling

Testing bots

Veel bedrijven maken gebruik van data, zowel online data als offline data. Het is erg belangrijk dat er goed moeten worden omgegaan met data. Offline data bevat data waar geen internet voor is gebruikt, hierbij kun je denken aan excel bestanden, word bestanden, notulen, en afgesproken uren die je moet invullen aan het eind van de werkdag in combinatie met werkzaamheden. Bij online data kun je denken aan dingen waarbij het internet is gebruikt, dit kunnen belangrijke mails zijn met klanten, cloud opslag en allerlei andere belangrijke dingen. Het is super belangrijk dat er goed wordt omgegaan met deze data. Data analyse is dus onmisbaar in jouw bedrijf maar hoe zorg je dat deze data analyse zorgvuldig wordt geïnterpreteerd en hoe zorg je ervoor dat dit allemaal gebeurt zoals het moet? Je hebt hiervoor verschillende opties. Je kunt een data analyse laten uitvoeren door personeel maar je kunt een data analyse ook laten uitvoeren door testing bots. Hieronder zullen beide worden uitgelegd zodat jij weet waar je aan moet beginnen, heel erg veel succes!

Data analyse door jouw personeel

Je kunt een data analyse laten doen door jouw eigen personeel, dit vergt kennis en kunde dus niet iedereen kan zomaar een data analyse uitvoeren. Het is erg moeilijk om sommige ingewikkelde data goed te interpreteren en als dit fout gaat kunnen de gevolgen ontzettend groot zijn. Stel dat jij een campagne hebt gelanceerd waarvan je denkt dat deze slecht loopt door een slechte interpretatie en de campagne stopt terwijl die eigenlijk heel goed loopt dan baal je heel erg. Je loopt dan veel geld mis, onnodig! Zorg er dus voor dat je dit goed regelt en dat je jouw personeel een cursus aanbiedt waarbij deze leren data te analyseren.

Testings bots

Testing bots zijn tegenwoordig erg populair geworden, het gebruik is dan ook sterk toegenomen de afgelopen jaren. Niet in de laatste plaats omdat ze een belangrijke vervanger zijn voor het menselijke reis en de handelingen die zij verrichten. Met de komst van kunstmatige intelligentie is de mens in staat deze kennis steeds verder uit te diepen. Testing bots worden dan ook veel ingezet bij werkzaamheden zoals data analyse en data mining, deze testing bots maken weinig fouten dus je zult tegen weinig problemen aankomen. Dit dus een groot voordeel aan testing bots, je loopt weinig geld mis je zult alleen moeten investeren in een testing bot. Uiteindelijk is deze goedkoper dan personeel, er is niet voor niets kunstmatige intelligentie.

Posted by Hermanus

Geef een antwoord