Hoe aan een mooie muurschildering komen

Muurschilderingen, je komt ze vast regelmatig tegen. Soms zijn het gedichten, maar vaak zijn het ook hele grafische kunstwerken. Ze kleuren gebouwen en steden en zijn vaak zeer uniek. Ben jij ook benieuwd hoe jij aan een muurschildering kan komen en wat de opties zijn? Lees dan snel verder.

Geschikt voor iedere muur

Of je nu een wandschildering in je huis wilt, op je eigen buitenmuur of op de muur van je bedrijfspand, het kan allemaal. Ben jij eigenaar van een appartementencomplex? Ook dan kan je een muurschildering laten maken. Dat geeft je complex niet alleen kleur, maar ook een leuke uitstraling. Werk je bij de gemeente en kan jullie pand ook wel wat kleur gebruiken? Denk dan ook eens aan een kunstwerk op de muur.

Waar je op moet letten

Een muurschilder vinden kan best moeilijk zijn. Waar vind je de juiste schilder en wat kun je van hem of haar verwachten. Een simpele zoektocht op internet levert je al een hoop muurschilders op. Een goede muurschilder zal samen met jou jouw eisen en verwachtingen doornemen. Zo kun je het hebben over het formaat. Gaat het om een grote of een kleine muur? Wil je veel details of liever niet? Heb je voorkeur voor een bepaalde tekst of wil je graag een boodschap uitdragen? Heb je een bepaald budget en wil je weten wat er mogelijk is voor die prijs? Wanneer je alles doorgenomen hebt zal de muurschilder met een proefontwerp komen en een offerte.

Wat is marmerimitatie?

Marmerimitatie lijkt net echt marmer, maar is het dus niet. Een muurschilder kan een schildering maken die net lijkt op echt marmer, maar dan zonder de hoge kosten van echt marmer. Het ziet er echt ontzettend chic uit en kan toegepast worden op verschillende plaatsen in je woning. Zo kun je het toepassen op je muur in plaats van behang, maar ook boven je schouw.

Posted by Hermanus

Geef een antwoord